Trees on Tuesdays, del 34

Ytterligare några träd som jag fotograferade för en tid sådan då vi var vid kärnkraftverket och tog höstliga arkivbilder till Nya Östis.

I dag var det frost då jag vaknade runt halv nio. Jag hade haft en underbar dröm. Tackar ofta Gubben Gud för att han ger mig stunder med kramar och fina ord av någon trevlig man ens i drömmen. Och nu vill jag påpeka att det sällan handlar om sex.

Det fanns mycket symbolik i drömmen och den handlade om en man jag känner men som jag inte träffat på år och dar. När jag vaknade var jag förstås LITE besviken för att det bara var en dröm. Men att få allt det där i drömmen som jag inte längre får på riktigt är jag oerhört tacksam för ❤

Solen skiner, det är +4 grader. Jag har suttit inne hela dagen vid datorn, såsom det ofta blir måndag, tisdag och onsdag då det ska vara raketfart på att få ut texter till tidningen, svar på mejl, planering av framtida tidningar.

Så ja… att träffa någon trevlig person är ju nästan omöjligt, så mycket som jag jobbar 🤔😱🤣

6 reaktioner på ”Trees on Tuesdays, del 34

 1. Drömmer ytterst sällan, men om jag gör det så är det mes äventyrliga drömmar. Typ nåt substitut för äventyr irl;-)

 2. Arbetar man mycket så är det ju lite svårt med den sociala biten, själv har jag lagt ner att arbeta mycket som jag gjorde ett tag, den sociala biten fick sig ett uppsving och jag har inte ångrat mig.
  Fint med drömmar av den karaktären, gör gott för själen.

  Ha nu en fin fortsättning på kvällen.

  1. Jag tänker ofta att jag inte vill jobba så här mycket mer än ett eller två år till.
   Dessvärre torde jag tvingas vänta på pension minst fem, sex år. Är ju ensamföretagare och singel, ensam med stora utgifter.
   Funderat på att flytta till ett tält men fryser väl då ihjäl på vintern?
   Nåväl, då blir det heller inga utgifter 🤣

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.