Skyltsöndag, den 23 januari 2022

Nästsista söndagen i januari firar vi som vanligt i skyltningens tecken tillsammans med utmaningens förvaltare, bloggvännen BP!

Så här såg det ut för någon vecka sedan i närbutiken. Frågan som det skyltas med blir ju lite rolig när det här är ett ”skåp” som helt tydligt behöver fyllas på 🙂 Glädjande är det ju att varorna här helt tydligt har haft sådan åtgång att butikens ansvariga inte hunnit fylla på med nya grejer.

Nu är det ju faktiskt så att det är långa leveranstider på allt möjligt i vårt land. Kanske även i andra länder. Mycket beror på pandemin. Produktions- och leveranskedjor bryts då personal insjuknar. Hur som helst, i dag hittade jag på en annan plats i affären ett Marimekko-örngott som jag inte kunde låta bli att köpa. Måste ju passa på 🤣 Vem vet när hyllorna gapar helt tomma?

I dag ber Madeleine oss berätta om ”Senaste gången jag var på bio”.
Det minns jag förstås eftersom jag inte sett någon film efter ”No time to die”, James Bond, med Daniel Craig.

12 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 23 januari 2022

  1. Nä, jag känner ganska lika – de behöver närmast tömmas här.
   Fastän jag flyttade tre gånger 2014–2017 finns det nu åter att röja.
   Men klart att jag då och då köper lite nytt, såsom ett örngott nyligen 🙂 Gamla slits ju ut.

  1. Långa leveranstider på olika saker också, t.ex. reservdelar till bilar – en väninna får vänta minst tre veckor på en bensinpump, kanske längre än så.
   Vill du ha en viss tvättmaskin eller telefon kan du också få vänta.
   Nyttigt för nutidsmänniskan förstås, men bråttom ska man inte ha för då blir det stress 🙂
   Trevlig kväll och kram!

 1. Det är brist på varor ibland och det känns oroväckande. Bio går jag inte på numera för då måste jag köra till Växjö.
  Kramar från oss

 2. Så jag skrattade när jag såg den skylten på hyllan – hahaha! Perfekt fångat! Bra gjort!
  Hörde i en butik att många julklappar inte nådde till hyllorna ifjol heller, på grund av pandemin såklart. Så det var inte bara elektronikdelar till bilar som inte kom fram.
  Kul med Marimekko örngottet. Vi hade ju en Marimekko butik i Täby Centrum, men den gick konstigt nog inte bra, så den flyttade ut långt innan pandemin. Synd, för jag köpte lite saker där. Älskar mönstren och färgerna.

  Tusen tack för din skyltning och länken:-)

  1. Jag hurrade för mig själv för att snabbt vågade ta bilden 🤣
   Kan förstå att Marimekko och många andra små ”specialaffärer” har det svårt överallt under pandemin.

 3. Bra skylt det där och jag gissar att närbutiken inte riktigt hade tänkt sig att skylten kunde tolkas på annat vis också!
  Jodå. Brist på varor här med. Är nog ett globalt fenomen för tillfället. Lär dröja innan vi är tillbaka i normala tider igen. Fast å andra sidan, kanske vi kan lära oss att ha mindre och därmed också ge en större chans för vår stackars miljö som tar så mycket stryk av allt som skall produceras…? Jag hoppas det i varje fall! 😃

  1. Nä, det hade nog inte tänkt sig att hyllorna skulle gapa tomma.
   Kan vara bra att vi inte kan köpa hur mycket som helst, som du skriver – lära oss klara oss med mindre istället 🙂

 4. Haha … ja, där behöver det verkligen fyllas på! Mina egna skåp innehåller nu efter flytten bara sånt jag använder – allt annat fick gå till en återbruksbutik 🙂 Känna helt OK.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.