Vernissage med mervärde

Det är nästan så jag glömt hur det känns. Att träffa människor och att intervjua någon nästan face to face. Det mesta har ju skett på distans den senaste tiden. Att kunna dela bord med andra konstvänner på ett vernissage i ett hemgalleri. Och sådan servering! Alltid lika vackert ❤

Att känna sig välkommen, att få diskutera allt från situationen i världen (hur ska det gå i Ukraina), till mer vardagliga saker som återanvändning av kläder, och minnen om hur några av oss sågs för första gången för trettio år sedan och vad som hänt efter det. Ja, det allt går ju inte att avhandla på en och en halv timme. Men mycket hann vi lufta 🙂

Glömde att ta foton av enbart tavlor, så de bilder som jag tog sparas till Nya Östis den 17 februari. Det gäller Juha Tikanojas konst som finns utställd i Päivi Melamies hemgalleri (öppet på särskild beställning) fram till slutet av maj.

11 reaktioner på ”Vernissage med mervärde

  1. Det låter väldigt trevligt och nytt efter tiden i karantän. Prata om allt som händer i världen och lokalt piggar upp.
    Kramar från oss

  2. Det låter trevlig och det ser väldigt gott ut där på bordet. Ja, underbart att träffas på riktigt igen men ändå är man fortfarande avvaktande och/eller försiktigt. Jag i alla fall. Ha en trevlig ny vecka, kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.