Hälsostegen, dag 17

Tog bilen till väninnan som bor på Södra åsen och gjorde sedan en promenad på lite över 4000 steg med henne. Totalt blev det 4514 steg i dag då jag också hade gjort en sväng i affären. Där missade jag att ha mobilen i fickan, och då den var i väskan räknade den ju inte alla mina steg. I dag har jag inte räknat dem jag tagit här hemma heller.

Från åsen gick vi längs Kretsgången, förbi campingen och badstranden tillbaka upp till åsen.

Där framme skymtar en av de fina byggnaderna på campingplatsen.
Backen från tennisplanerna upp mot åsen gav lagom flås 🙂

Ja, mina blogginlägg handlar nu mest om promenaderna. Utöver dem jobbar jag ju mest hela tiden. I dag har det blivit många mejl som har med nya försäljningschefens jobb att göra och imorgon ska vi ut på en runda för att fixa allt möjligt praktiskt som hör till hans arbetsbild.

Om mitt liv verkar enahanda så är det inte det nu när promenaderna kommit in i bilden. I dag hann jag prata allt möjligt viktigt och roligt med A-B, så visst är det roligt med promenadsällskap ibland. Och ni som läser min blogg får se varierande vyer från Lovisa.

19 reaktioner på ”Hälsostegen, dag 17

 1. Det är fördelen med promenaderna. Du får massor bilder från Lovisa. Här vräker fortfarande regnet ner och inte ens en hund vill gå längre än nödvändigt.

  1. Jag har haft tur med en del promenader – lyckats komma ut mellan skurarna. Men jag går även då det regnar – lika kul är det ju inte o lika långt blir det inte.
   Men 2500 steg minst varje dag – ibland över 4000.

 2. Enahanda och enahanda. Jag menar de flesta människor har ju faktiskt ett jobb. Om man jobbar hemifrån eller har en och samma arbetsplats att gå till är väl ungefär samma sak. Så enahanda kan det ju bli hursomhelst. Du kan åtminstone dagligen ”byta ut” dina arbetsuppgifter med skrivandet av nya artiklar, träffar med nya intervjuoffer, med mera, med mera.
  Tänk om du stod vid ett löpande band…

  1. Du har så rätt – mitt jobb är omväxlande och intressant – bra att jag blev påmind om det 🙂
   För det är ju så att det för MIG känns som att jag gör samma sak, men nu fotograferar jag inte längre bara samma vyer då jag försöker ta nya rutter och hitta nya objekt att fota 🙂

  1. Visst är jobbet omväxlande. Det är kanske bara så att var och en av oss tycker att vi har ganska enahanda liv.
   Alla dagar är de andra lika, men så är det kanske inte ändå – om vi tänker efter.

 3. Tänk att promenader numera mäts i steg! – Förr brukade man ta en halvtimmespromenad
  eller liknande. . .- Hösten har kommit. Akta dej för hala löv !

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.