Lite ledigt och lugnare

Bilden är tagen på en kollegas gård tidigare i höstas.

Har i dag en av mina ganska nogräknade lediga dagar och telefonen är på stör-ej. Ska på reikibehandling och i samband med det även på promenad. Lägger troligen ut bilder från den först senare i kväll. Ska också grilla korv hos en annan kollega, som har kakelugn. Grillkorv är supergott!

På lördag blir det en innebandyresa som tar hela dagen i anspråk, så då får jag planera in mina steg så att jag går på de pauser vi har under bussresan och även sticker ut från hallen på matchpauserna 🙂 Allt är möjligt med planering!

13 reaktioner på ”Lite ledigt och lugnare

 1. Läcker bild! Kul med lite ledigt och en planerad korvgrillning samt en supporterresa med Tor. Ser fram emot avrapporteringen. Hoppas Tor vinner:-)

  1. Det hoppas jag också 🙂 Nåt från matchen kommer troligen tidigast på söndag, eftersom vi är hemma ganska sent på lördag.
   Men ska försöka variera mina inlägg i framtiden – blivit mycket om trask nu 😀

  1. Ja, det blir inte lika ofta resor till bortamatcherna som förr. Kanske för att alla priser stigit, hyran för buss, bränslet och därmed även resans pris.
   Vi är ju inte heller längre i högsta serien, men några trogna fans finns kvar och det är alltid lika kul att åka tillsammans med dem 🙂
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.