Hälsostegen, 26 och vacker vägg

Ska jobba klockan 12–21 i dag. Det betyder att jag sprider ut mina promenader under dagen så att jag gör två eller tre korta och raska sådana för att få ihop de steg jag behöver för att nå dagens mål.

Det är fullmäktigemöte ikväll, därför har jag kvällstur och skriver det här inlägget redan nu på förmiddagen.

Den här väggen finns i ett seniorboende i Täby och fotot är således snart tre år gammalt, för jag har inte varit i Stockholm sedan februari 2020. Men den är symboliskt såtillvida att den visar en väg, och det är ju längs vägar jag flitigt knatat fram de senaste 25 dagarna, och knata ska jag också i dag 🙂 Återkommer eventuellt senare ikväll med färskare bilder.

10 reaktioner på ”Hälsostegen, 26 och vacker vägg

  1. Den där väggen bjuder ju nästan på en promenad, eller hur!? Skoj med en fototapet på ett äldreboende i just Täby. Nästan att jag blir liten nyfiken var du tagit bilden – bara så jag vet vad som väntar i fall att;-)
    Hoppas du inte somnar under mötet ikväll;-)

    1. Nä, jag somnade inte – och efter mötet gick jag en promenad till 🙂 Finns väl risk snart för att bli stämplad som hurtbulle!
      Jag vet inte vad seniorboendet heter men det ligger i närheten av Åkerbyvägen.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.