Aktiv 4–6 november 2022

Fredag 4 november:
Efter en aktiv dag med 3376 steg är det bra att tanka lite kalorier. Glass och chokladkaka som delades med en god vän ❤

Lördag 5 november:
3122 steg till och från idrottshallen. Det var bara +2 grader, kall vind och mulet men tack och lov varken snö eller regn 🙂
Och Tor vann sin match med siffrorna 5–2, så det var med lätta steg jag gick motlutet hemåt.
Bilden här ovanför, på väg TILL hallen.
Bilden under texten, Tranbrunnsparken, och då var det redan mörkt när klockan var cirka 17, på väg HEM från hallen.

Söndag 6 november:
2600 steg i rask takt på kvällen. Härligt, + 8 grader, ingen blåst, inget regn just då.
Tre dagars saldo 9098 steg. Jag är nöjd!
Har promenerat alla dagar sedan den första oktober, totalt 37 dagar nu. Mycket mer än jag gjorde innan jag började med Hälsostegen 💪

Några bildbevis behövs ju. Försökte fånga fullmånen. Med kamerans nattinställning, som kräver att jag är stadig på handen 4-6 sekunder, blir det lite vad det blir. Molnslöjorna drog fram rätt fort över himlen och månen syns sisådär. Annat som lyser gult ovanför takhusen är lampor…
Nöjd med veckan. Nöjd med mig själv. Nöjd med promenaderna.
Jobbade med allt möjligt i dag som vanligt. Skrev ledaren, sorterade mejl, lade ut en artikel på webben, ett upprop i Facebookgruppen, gav direktiv för extern layout och gjorde förberedelser av olika slag för kommande tidningar. Det är en livsstil.

15 reaktioner på ”Aktiv 4–6 november 2022

 1. Grattis Tor till vinsten.
  Bilden på månen är så fin och lite kuslig. Såg också månen och hur molnen for förbi när vi var ute.
  👏👏👏👏 du är så duktig.
  Kramar från oss

 2. Näämen nu har du då råkat… Första bilden föreställer huset jag gick förbi på väg till skolan under de år jag bodde på J Forsellsgatan, med en lämplig livsmedelsbutik där min nutida favoritförjäljares mormor var ”VD”… Busstationen och tranbrunnen var min utsikt från arbetsrummet, och i elevhemmet har jag bott, just i den ändan!

  1. Trevligt om jag kan väcka ”gamla” minnen till livs för dig 🙂
   Tycker själv att jag travar gata upp och gata ner i all oändlighet nu då jag promenerar varje dag – men försöker vara slug, och fotografera från olika vinklar..

 3. Bra jobbat med promenaderna och bildbevisen. Gillar bilden med den blöta vägbanan och speglingarna. Å att du gick i rask takt förstår ju – du fick ju gå dig varmt så att säga;-) Stort GRATTIS till Tors seger:-)

 4. Brrr vad kallt. Funderar på om du märkt några skillnader i ditt mående sen du började med promenaderna? Kanske har du fått det där ”giftet” och inte kan låta bli att gå nu?

  1. Jo, promenaderna har blivit en bra drog 🙂
   Några andra skillnader har jag inte märkt. Kanske att jag inte alltid får ont i ryggen, men i dag fick jag – då stretchar jag.
   Har inte gått ner ett gram i vikt, men sover kanske lite bättre.
   Alltid skönt att komma in med rosiga kinder, den friska luften gör gott.

 5. Moderna hus – även om det finns några jag kan tycka om- ger ingen mysig känsla all. Det ser anonymt ut, ogästvänligt och kallt. Opersonligt helt enkelt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.