Glad måndag! 14-11-2022

Lite fler bidrag den här gången. En glad pumpa utanför Servicehuset Esplanad. Där jobbar min massör Bettan som jag går hos ett par gånger i månaden. Ser ju lite ut som om det stora ljuset inne i pumpan var en tand 😀

Företagarfesten firades på restaurang Kapellet i lördags. Maten var superdelikat, såsom alltid.

Jag väntade hela gårdagen på att få ett foto av mig själv, där jag poserar med pokal och blommor och diplom, men kanske jag får det nu på måndag. Det här inlägget skriver jag redan på söndag, vis av erfarenheten att måndag, tisdag, onsdag är ett race utan like för att göra tidningen.

Alltså. Glad måndag kan jag säga för att MITT företag och alla andra företag som är medlemmar i föreningen Lovisa Företagare är utsedda till Årets Företag 2022. Detta med anledning av att Lovisa Företagare i sin tur tidigare i år utsågs till den bästa lokalföreningen i Finland i klassen med medlemsantalet 201–499. Grattis till oss alla! Visar en bild av mig själv senare, om jag får den på e-posten.

Kvällens efterrätt.

14 reaktioner på ”Glad måndag! 14-11-2022

  1. Stort GRATTIS! Utmärkelsen är du väl värd, liksom alla andra som fick den. Bara att njuta och fortsätta på den inslagna linjen.
    Pumpas var verkligen söt. Keramik eller?! Den stora tanken måste vara en visdomstand;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.