Aktiv 15– 17 november 2022

Tisdag 15 november: 3172 steg. Hemåt uppför Östra Tullgatans backe. Ganska kall vind, men oj så skönt varje dag med frisk luft!
Onsdag 16 november: 3259 steg. Lite ny rutt, via brandstationen och finska skolan som syns här på bilden. Nästan minusgrader, men ingen blåst. Rätt klädd var det åter ett skönt ”syreskutt”.

Torsdag 17 november: 4851 steg! Överraskade mig att det blev så många. Till frissan och affären, sedan hem. På sen eftermiddag med syrran en runda. Noll grader men varken regn eller snö och inte blåst heller.
Vi babblade så mycket att jag glömde ta foton! Men tog bilder av mig själv innan jag gick ut, för att visa nyklippta frisyren. Och även om det här är selfies så är det nog mycket mera jag. Bilder jag känner igen mig i, jämfört med bilden av ”mallgrodan” som poserade med företagarpriset 😂

22 reaktioner på ”Aktiv 15– 17 november 2022

 1. Det verkar vara väldigt ”backigt” i Lovisa. Bra för motionen i och för sig, men ändå jobbigt enligt mig. Skolan ser ut som ett flerfamiljshus, den smälter in med andra ord.
  Å du har såååååååå rätt. Bilderna du visar idag är du i allra högsta grad. Bilden senast ger dig absolut inte rättvisa. Halvlångt hår som här är snyggast. Glasögonen – är det läsglasögon eller är du närsynt?

  1. Det är läsglasögon, och du har rätt – du har sett många bilder på mig och jag har kommit fram till att den här frisyren är bäst 🙂

   Inte har vi jättemånga backar i staden, beror på hur man ser på det. Från min mors hus är det en lång uppförsbacken till mig, men skulle jag ta cykeln till henne kunde jag låta den löpa hela vägen 🙂 Kyrkan är på stadens ”kulle” och här bor även jag. Från tre håll till huset där jag bor är det uppförsbacke, så jag är liksom på ”toppen i stan” 😀

  1. Tack ❤ Ibland tycker jag att glasögonen är lite stora, men för det mesta är jag nöjd med dem 🙂
   Det är mina läsglasögon från optikern, sedan har jag andra – billiga – flera par från en lågpriskedja, brillor som kan ligga här och där och det gör inte så mycket om de går sönder.

 2. Hej igen 🙂 Det är kul att hitta variationer i rutterna. Jag hittade en rutt med tre branta backar som jag gärna går, men inte nu när det regnat då det är lite för lerigt där då.

  1. När vi går varje dag behövs variation. Man får kolla lite extra nu var man sätter fötterna eftersom löven kan vara våta och hala.
   Det kan frysa på och vattenpölar blir is, och mörkt är det.

 3. Visst är det härligt med syrerika sköna promenader. Fina bilder på Dej, och fin i håret 😍 frissorna har så magiska fingrar, dom får till det så fint – sånt kan inte jag

 4. Nu har du en fin frisyr den passar dig perfekt,ha en fin Söndag mina motoinsrundor har minskat medan vargen rörs sig,den var ju nästan på min gård usch, jag hålls inomhus

  1. Nej, jag har inte gått ner ett enda gram i vikt. Promenaderna är inte tillräckligt långa för det, och så borde det vara ändringar i kosten osv.
   Men jag är nöjd ändå 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.