Fina fönster, del 192

Tycker det är så vackert med hyllor i fönstret och glas där. Så här ser det ut på restaurang Kapellet.

Jag har räknat arvoden nästan hela dagen i dag. Det är mycket nu då ett år går mot sitt slut. Vi talar om arvoden, inte om lön, eftersom vi inte har några anställda. Månatligen räknar jag ut hur mycket betalt omkring trettiofem medarbetare ska få. En del jobbar regelbundet och mycket för Nya Östis, andra skriver mer sporadiskt.

På dagen hade jag en paus då jag handlade med mamma och bar in ved till henne. Bara jag blir klar med jobbet i dag ska jag försöka ha tre dagar ledigt.

10 reaktioner på ”Fina fönster, del 192

  1. Inte visste jag att chefredaktörer får räkna arvoden. Jag förstår ju ”konstellationen” av ert ”lag”, men borde inte en ekonomiansvarig finnas som räknar arvoden. Du hr ju faktiskt tillräckligt med det redaktionella arbetet kan jag tycka.

    1. Det är jag som har beställt texterna, kommit överens om längder, ibland även dealat om arvoden på förhand.
      Bara jag vet hur lång tid jobbet tagit, vad det krävt – varit simpelt och gått snabbt, eller krävt flera timmars jobb fastän slutresultatet blev bara 2500 tecken.
      Därför räknar chefred på Nya Östis arvoden 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.