Glad måndag! 09-01-2023

Favorit i repris. En efterrätt som jag och väninnan AB ofta delar på då vi är ute och äter.
Annars är det här inte en höjdarmåndag för mig – har från och till känt mig frusen, men har inte feber. Undrar om jag har en infektion eller flunsa ändå, men att alla vaccin som jag tagit hindrar sjukdomen från att bryta ut?

På Facebook dyker då och då gamla minnen upp och jag blir alltid glad av bilder från Grindtorp i Täby som hör till Stockholm. Jag bodde inte själv just här, vi bodde på Marknadsvägen ganska nära Täby Galopp. Varken Galoppen eller det lilla gula dagiset finns kvar i dag, massor har ändrats sedan bilden tog för sju år sedan. Dåtida svärföräldrarna har också flyttat till annan adress i Täby.

Men ett kärt minne är det ❤ Gamla goda tider, och Täby var ganska länge mitt andra hem.

Nu måste jag ta mig en funderare. Ska jag ikväll gå på min dagliga promenad, eller borde jag vila…

6 reaktioner på ”Glad måndag! 09-01-2023

  1. Jo, jag vet att hon bor där i det bananformade huset 🙂
   Vi har aldrig träffats, BP och jag, men jag vet ungefär var hon bor – och jag älskar hennes bilder från Täby.

 1. En av mina riktigt goda kompisar från skolåren är bosatt i Täby med man och barn ( ungdomar numera) De verkar också trivas där. Hoppas du fick bukt med frossan!

  1. Vad roligt att du har vänner i Täby – det är en fin plats, eller VAR i alla fall fint 1998 och tio år framöver.
   Staden på landet kallas ju Täby också med sina, på den tiden, 60.000 invånare. Antar att där bor massor fler mänskor nu.
   Ja, frossan var borta på tisdag – men nåt konstigt är det med kroppen.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.