Fler kvällsbilder från Lovisa

Det här är ingången till vår biograf Kino Marilyn. Gick förbi där i dag på kvällspromenaden.

Det blir många kvällsbilder från Lovisa, jag hinner sällan ut innan mörkret fallit, men ut har jag kommit 104 dagar i sträck.
Runt 3000 steg blev det idag. Ont i ryggen de sista 300 metrarna, men jag har mina knep att klara även det. Får ju inte lika ont nu som då jag började gå i oktober.

Skulle vilja läsa mina vänners bloggar, kommentera mer hos er. Försöker åter få tid för det under fredag och lördag.

I dag har planeringen av Nya Östis nummer tre påbörjats, det jobbet kräver ofta ett par, tre timmar. Sedan hade jag ett Teams-möte med två kollegor. Framtidsplanering även där. Blir mindre stressigt så då vi vet var vi har varandra, vilka tider och vad vi gör, då vi alla jobbar på distans.

Ingången till Köpcenter Galleria. Ganska juligt ännu på många håll i staden och granen står kvar på torget, men imorgon är det tjugondag Knut så då kanske en del av julen sopas ut 🙂

Ja, imorgon ska allt som vi bestämde på mötet i dag listas och jobb ska fördelas, mejl ska skrivas osv. Sedan lovade jag ta mamma till affären så att hon får välja i hyllorna själv.

Dagarna flyger iväg. Inte tycker jag att det ännu har blivit så mycket ljusare, men i februari brukar det märkas. Nu är det ibland plusgrader och regn, ibland ett par minusgrader och då kommer regnet i form av snö, surprise surprise! Snömodd, is, mycket halt här och där. Tacksam för att jag verkligen köpte ICE Bugs 💪🙏

Ikväll ”Marko och Irma” på Sveriges TV4. Familjen Lehtosalo, jag brukar gilla dem. Förhandsvisningarna har i alla fall lovat gott!

8 reaktioner på ”Fler kvällsbilder från Lovisa

 1. Gillar neonskylten på biografen. Eller rättare sagt jag hade gillat den om den hade fungerat. Dessa neonlådor är kult och jag hoppas att just den underhålls för att vara kvar.
  Ja, det vore ju en konst att ta sig ut dagtid både hos dig och här. Det är ju mörkt strax efter klockan 15. Å just nu är det ju grått hela dagen, så man ser knappt skillnaden mellan dag och begynnande skymning.

  1. Jag har tänkt att jag borde pausa mer på dagen, det blir väl så imorgon då jag tar mamma till butiken – ljuset har ju betydelse. I mörkret är det deppigare att traska.
   Ja – jag kan tänka mig att neonskylten har skydds-status – alltså är K-märkt som det troligen heter i Sverige?

 2. Gillar biograf skylten men synd att den inte lyser. Det finns en del juldekorationer här också men de börjar försvinna.
  Kramar från oss

 3. Jag ser också fram emot premiären av ”Marko och Irma”. Jag har läst Markos biografi och ser fram emot att få lära känna honom och hans mamma mer via serien.

  1. Visst var det ett roligt program! Hann godkänna din kommentar först i dag, jag vill skriva svar till alla och vissa dagar har jag fullt upp med jobb och bloggen blir lite åsidosatt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.