Skyltsöndag, den 26 mars 2023

Äntligen blev det av, att jag besökte Fotografiska i Stockholm. Verkligen sevärda utställningar, trevliga restauranger, fin shop med allehanda prylar och vykort, böcker, affischer, spel, ljus… you name it.

Vädret visade sig ju verkligen inte från sin bästa sida, men bloggvännen BP från Stockholm ska denna sista söndag i mars hedras med hela två skyltar, Motiv Stockholm i mitt hjärta ❤ (sjunger)

Fler bilder från resan senare i dag och under de närmaste dagarna 🙂

10 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 26 mars 2023

 1. Snacka om ett pinfärskt inlägg! Tusen tack för det och länken. Gillar Fotografiska skarpt. Utställningar är av hög kvalitet och så tycker jag om caféet som ligger till höger vid ingången. Fast bara sommartid.
  Sorry för pissvädret. Verkligen inte roligt. Och det lär fortsätta nästa vecka – SUCK!!!

  1. Ja, inte skyller jag på dig för pissvädret, men det var onekligen trist… kommer gråväderbilder från S:holm senare 🙂 Cafeet till höger om ingången var inte öppet nej, men bistron där uppe var fin, vi drack bara vin eftersom köerna till matstället var långa och vi hade inte bokat plats på förhand 🙂

 2. Så kul att du har varit till Fotografiska! Har tänkt göra den trippen själv många gånger men det har bara blivit tankar och inget annat, så nu ska jag fortsätta läsa dina inlägg för att få se vad jag har missat. Tack!

  1. Det kommer fler inlägg från Fotografiska senare. Kom hem från S:holm igår och fortsätter lägga ut bilder under veckan.
   Hoppas du kommer iväg till Fotografiska nån gång, verkligen värt ett besök!

  1. Tack! Jag var där bara några timmar, på kryssning. Kom in vid 10-tiden och åkte tillbaka till Helsingfors vid 16-tiden.
   Vädret bråkar med oss fortfarande, hade 15 cm snö på bilen i dag…

 3. Nu blev jag avundsjuk, trots att jag bott i Stockholm i nästan tjugo år besökte jag aldrig Fotografiska! Jag jobbade och levde familjeliv, allt var otroligt hektiskt, puh, blir andfådd bara jag tänker på det. Men visst var det roligt också. Jag tittar in på verken lite senare, nu har jag en busstid att passa

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.