Trees on Tuesdays, del 2 den 16 maj

Ett litet underverk måste jag nog säga att eken Lukas är. Det är nu tredje sommaren han får sina blad. Inte växer han mycket men han kommer igen varje år verkar det som. Han borde kanske få en större kruka för jag har läst att ekens rötter växer rakt nedåt. Om han blev lite större skulle jag kanske våga plantera ut honom på någon tomt.

I dag har vi blåst och regn och bara kring +14 grader. Men regnet behövdes verkligen, pollendammet från bilen har nu troligen runnit bort. Har suttit vid datorn hela dagen. Väntar på att tidningen ska bli klar, så kan jag åka till apoteket och affären och kanske ta en liten promenad. Vi kommer ut en dag tidigare med Nya Östis för att det är helg på torsdag. Så det har varit lite extra brådis med produktionen, men vi får pusta ut på torsdag.

Mitt vänstra knä har krånglat så jag har inte kunnat promenera så mycket som jag har velat men jag har kombinerat gång med cykelturer, då har jag cykeln som stöd där som jag stiger av den och går.

10 reaktioner på ”Trees on Tuesdays, del 2 den 16 maj

  1. Jag tror att knäet blev överansträngt av många promenader på resan – känns bättre nu!
   Går mina promenader igen – men kommer också att kombinera dem med cykelturer 🙂
   Kramar!

 1. Det hade varit roligt om Lukas får växa fritt ute i naturen.
  Här har det regnat väldigt mycket de sista två dagarna. Det behövs men vovven och jag har duschat många gånger ute nu. 😆
  Hoppas knäet blir bättre. Inte kul med smärtor.

  1. Knäet har blivit bättre, så jag är tacksam för det.
   Regnet behövs, och det torde inte hålla på många dagar – doftar gott ute nu.
   Lukas ska få större kruka ❤

 2. Lukas är sååååå fin! Nu gillar du ju inte ”påta i jord”, men Lukas kanske skulle trivas i en lång, hög kruka. Han kan bli rätt attraktiv som utsmyckning på din balkong tycker jag. Å det var väl din kompis Pia som sköter jord och plantering hos dig;-)

  PS. Regn i natt, 12 grader och grått under dagen. Ingen höjdare direkt. DS.

  1. Ja, det är nog Pia eller någon annan som får gräva i jorden hos mig – jag ogillar sånt – fastän jag annars älskar DOFTEN av jord 🙂
   Han ska få en ny kruka och mer jord!
   Samma väder här, regn + 12 grader, lite sol på eftermiddagen i dag.
   Blir varmare till fredag!

 3. Nämen så kul att få en uppdatering ang Lukas! Och roligt att han ännu kämpar på! 💪
  Hoppas ditt knä snart mår bättre. Testa is alternativt med värme och se vad som känns bättre…?
  Själv har jag länge haft problem med båda knäna, men för mig blir det problem om jag sitter stilla för mycket. Mina knän vill röra på sig mycket för att inte ha ont. 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.