Kyrkoperspektiv

Under mina promenader, särskilt i höstrusket och i vinterkylan, blev det många foton av kyrkan som ligger nära mitt hem. Jag knatade på, runt och runt, samma kvarter. I går blev det också en kort och rask promenad för att få ihop tillräckligt många steg. Jag kände att knäet nu höll igen. Jag fick ont i det på läsarresans nästsista dag, men då var vi redan på Finnlines så det gjorde inte så mycket. Kanske överansträngning för att vi hade gått väldigt mycket under några få dagar innan.

Mulet och regn igår då bilderna togs, men det doftar så gott i naturen nu. Den skira grönskan är också något som gör våren till en underbar tid. Sol i all ära, men även de här mulna småblöta dagarna har sin charm. Och blåsten var varm.

Nej, jag har inte ramlat omkull, ligger inte på rygg 🤣 Hittade bara ytterligare ett perspektiv av vår kyrka och de fina träden i parken intill.

4 reaktioner på ”Kyrkoperspektiv

  1. Gillar bilden när du tittar upp för den är lite annorlunda. Här regnar det och blåser så det är inte skönt. Men vi behöver mycket regn så växterna må bra.
    Naturen har exploderat efter det lilla regn som kommit.
    Kramar från oss

  2. Här lovar de regn på söndag, men det tror jag på först när jag ser det 🙂 Visst luktar det ljuvligt av regn, och molniga dagar är också fina dagar.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.