En bra och ganska lugn dag

I morse undrade jag varför mejlkorgarna inte hade drabbats av översvämning. Telefonen ringde inte heller i ett 😀 Och då kom jag på det, de flesta firar sportlov i vår region nu.
Många har rest till fjällen eller söderut, andra häckar hemma och har det skönt. En bra och skön dag blev det också för mig, med lagom arbetsbörda.

Gamla apoteksgården.

Hade ett möte på Café Favorit i dag. Utsikten från cafeterian är fin, den gamla apoteksgården i hela sin prakt. Och där borta till höger, rådhuset.

Kunde sluta jobba redan halv fem. Tillredde nachos i ugnen, satte mig vid pusslet och hittade åter rätt plats för ett tjugotal bitar.

Kvällarna blir längre och ljusare. Jag kollar platsen för solnedgången varje dag som solen syns. Snart, snart når en strimma av den min balkong ❤

20 reaktioner på ”En bra och ganska lugn dag

 1. Idag tänkte jag också på att det är ljusare på kvällen. Underbart. Kan snart gå en annan väg med vovven på kvällen. Inte så roligt i en by där allt är kolsvart.
  Fint att du fick en lugn och bra dag. Den önskar jag dig imorgon också, kram!

 2. Här var det sportlov förra veckan. Så skönt för dig, att det varit lugnare nu. Du kan behöva ditt pussel 😀 säkert väldigt rogivande.
  Har förstått att du har svårt att kommentera Blogger. Så konstigt. Jag har inte någon gång knappt haft svårt att kommentera någon bloggare.
  Kram!

 3. Låter som en glad måndag här också:-)

  PS. Ledsen att det är svårt för dig att kommentera hos mig. Då jag inte har gjort nåt med min blogg, så antar jag att det åter är WordPress som hatar blogspot/blogger. Inget nytt alltså. Andra WP-användare verkar dock inte ha problem med min blog – än i alla fall…

  1. Jag läser din blogg ändå men skulle gärna kommentera oftare.
   Kan nog hända att det är min dator som trilskar, nån brandvägg och proxyserver säger den till om ibland, men jag kommer ingen vart fastän jag kollar alla inställningar.

   1. Ungefär likadant som vi gör dem här då. Förutom att jag inte lägger majschipsen i ugnen, utan steker köttfärsen skilt med tacokryddor och sedan häller den ovanpå de utradade chipsen på tallriken. Sedan strör jag ost på. Gott och enkelt, eller hur? 😃

   2. Precis, enkelt och gott!
    Ibland gör jag också så, tar mera färs och använder såsom du.
    Vi har också tacobåtar och tacoskal, de här chipsen är väl ungefär lika i smak.

 4. Här är det också sportlov just nu och vintern är kvar.. Var nere i Hammarbybacken i helgen för att fota lite skidåkare men det var stängt för idag börjar ski world cup 2019 och dom höll på att göra konstgjord snö.. tog lite bilder av det en vit skidbacke och en massa gult gammalt gräs runt om..
  Vi har i princip bara en isig vinter just nu så den får gärna försvinna…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.