Stockholm i mitt hjärta

Ja, nog har staden alltid en plats i mitt ❤ Jag bodde där 1998 och besökte staden ofta även efter det, ibland flera gånger per år under åren som gift med en Stockholmare.

Alla träd och grönområden kräver nerver och tid att få ihop.

Och nu ni! Nu ska jag dit igen. På lördag åker jag på en kryssning med Silja Line, så då är jag i Stockholm en del av söndagen. Följande resa till svenska huvudstaden sker 19–21 mars, med en rödvita båten, om allt går väl.

Med ”om allt går väl” menar jag, om väninnan och jag får vara så friska att vi kan åka iväg. För i dag tar jag inte något för givet.
Jag vågade inte skriva om instundande resa eftersom jag inte visste om jag skulle klara av att gå de sträckor som krävs… men nu har jag beslutat mig för att åka.

Medan jag sitter och pusslar far en massa tankar genom hjärnan. En del av dem gör att jag sållar jobbet rätt bra.
Men plötsligt började jag tänka på tiderna då jag nätdejtade. En del män träffade jag ju in real life, men i många fall blev det inte mer än några pratstunder via en chatt och kanske några sms eller mejl.

Så var det med hurtbullen. En sådan man är jag inte ute efter. Eller om han vill bli min man, måste han acceptera att jag inte löper i skog och mark dygnet runt. Han skrev entusiastiskt om hur mycket han tränade, till och med på jobbet (han hade ett sådant yrke att det var möjligt)… ”och då det är mörkt ute vill jag också springa, då använder jag pannlampa”, skrev han.

I mitt stilla sinne undrade jag när han skulle ha haft tid att träffa mig? Han såg förstås framför sig att vi skulle springa tillsammans. När han insåg att mitt intresse för SPORT inskränkte sig till att TITTA på innebandy, eller att bänkidrotta överlag, insåg vi båda att vi inte skulle träffas 😀

 

 

18 reaktioner på ”Stockholm i mitt hjärta

 1. Så du har planerat två resor på kort tid till staden i ditt hjärta. Jättekul! Och om du inte kan gå längre sträckor så finns det ju både bussar och taxi i Frihamnen om ni vill in till innerstan. Om ni inte vill åka in till Stockholm kan jag rekommendera Norra Djurgårdsstaden som är en en ny stadsdel som är otroligt häftig, bjuder på många pitstops och ligger nästan granne med Frihamnen där Silja Line lägger till.

  1. Ja det råkade bli så, den första resan är delvis jobb.
   Vi får åka till Mall of Stockholm, heter det så, eller Skandinavia?
   Intresserar, men inte om det e jättetidig start på morgonen 😴😴

 2. Kul med en liten resa. Vi får hoppas att du mår bättre för varje dag som går.
  Hade varit intressant att veta om hurtbullen har hittat en springgalen kvinna. Vi säga ju på tyska: Det finns ett lock till varje kastrull 😂

  1. Det var ett roligt talesätt 😀 Jag saknar ännu locket! Eller också är jag locket som saknar kastrullen.
   Jag hoppas också att peston av kallpressad kokosolja, ekologisk honung, svartpeppar och gurkmeja ska göra susen 🙂

 3. Kul med lite ombyte! Och Sthlm är ju så fint! Och trevliga mot mig och min högljudda, amerikanska familj de ggr vi varit där! Trevlig resa!
  Nätdejta hoppas jag aldrig ge mig i kast med. Det låter alldeles för ’modernt’ för min del! 🤔😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.