Viktigt med vätska i värmen

Således intogs sådan, i form av mousserat och vatten, på Kapellets terrass i dag.

Hups! Hur hamnade kakbiten på fatet?

Terrassen är väldigt fin och välkomnande med sina fladdrande gardiner och svalka så här sommartid. Jag har visat bilder härifrån förr, bland annat firade jag här med nära och kära då jag blev chefredaktör i augusti i fjol.

Nu skulle lunchplatsen/cafeterian precis stänga då jag kom in, därför är här folktomt. Men jag serverades ändå. ”Det tar ju ändå tid för oss att städa undan och ställa i ordning innan vi stänger” sa servitören.

Fina planteringar har vi fått på torget också i år. Och bänkar att sitta på. Där kan man äta jordgubbar och glass eller bara språka med en vän.

31 reaktioner på ”Viktigt med vätska i värmen

 1. Sommartemperaturer hos dig också. Här är det +41 grader i ett solfönster, och +29 i ett fönster utan någon sol alls. Lyckades handla i Ljusdal 07:00, och var hemma igen 08:00. Jag har inte varit ute mer än till brevlådan, och hämtat reklamen.
  Svante

   1. I natt blev det inte tropisk natt, det är bara +13 grader klockan 05:20. Jag ska försöka komma ihåg det när det blir +33 under dagen.
    Svante

   2. Jag har alla fönster stängda, för att inte få in värmen utifrån. Nu är det +31 grader i skuggan, och +45 grader i solen, inne har jag bara +26 grader. Hoppas kunna vädra bort någon grad framåt kvällen.
    Svante

   3. Jag klarar inte av stängda fönster – jag måste få syre.
    Nu blåser här tack och lov, så att vi +32 gör inte så mycket – tomaterna svajar på balkongen där jag har fönstren öppna.
    Fläkten går här inne 🙂

   4. SMHI påstår att det är mulet, blåser 12m/sek. här, och är +25 grader. Sanningen är att det är i det närmast vindstilla, inte ett moln på himlen, och är +31 grader ute, och +29 grader inne, innetemperaturen kan inte SMHI rå för.
    Svante

 2. I år är det nog ingen som tackar nej till en gäst som är aningen sen med tanke på karantänen. Skönt att se att Kapellet har klarat sig. Gissar att du njöt lite extra i värmen. Idag hade vi också 30 grader:-)

 3. Rätt vätska är viktigt i värmen 😉. Så vackra planteringar och terrassen är väldigt inbjudande.
  Nu känns det lite behagligare när temperaturen har gått ner till 24 grader.
  Kramar från oss

 4. Åååå vilka vackra sommarbilder. Mmm kakan ser urgod ut och bubbel mmmm! Makalöst fina blomsteruppsättningar på torget. Ha det gott!

 5. Vilken fin miljö och vilka fina blommor. Här är det varmt nu och jag är glad att jag bor vid sjön och kan ta ett dopp när jag blir för varm. Det är 25 grader i vattnet så just nu bor jag på rätt ställe.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.