Glad måndag! 11-10-2021

Känner att jobbpressen lättat något. Det är ju bara så att ibland har vi väldigt mycket omkring oss. Då är det viktigt att själv kunna sätta gränser och ännu viktigare just därför att vi är många som jobbar hemifrån, hela tiden på distans. Då är man rätt ensam. Därmed inte sagt att ingen arbetsgemenskap finns, men det finns ingen som direkt ser dig och hur du låter dig slukas helt av jobbet.

En detaljstudie från nyaste pusslet. Comicserien gäller fortfarande, men detta är inte Jan van Haasteren. Har dock ännu ett nytt av honom på lager 😀
Pusslen får mig att koppla av, rejält. Så därför fortsätter jag med dem så länge det känns meningsfullt.
Och här en närstudie av pusslet som blev klart förra veckan.

Nu känns det som att pusslet med det där ”hemliga projektet” också börjar bli klart. I lördags jobbade jag och en kollega fem timmar för att få presentationen klar. Ännu återstår en del finlir, men snart, snart ska allt vara klart.

Livet är ett pussel. Ibland faller bitarna på plats hur lätt som helst. Ibland får vi leta efter bitarna som saknas. Någon gång kan en bit försvinna och då är det definitivt något som fattas oss, men det går att leva vidare även efter det ❤

15 reaktioner på ”Glad måndag! 11-10-2021

 1. Man blir glad av dina pussel. Inget pusslande för mig, men förstår att det är populärt. Precis som när jag handarbetar, det är terapi.
  Glad måndag! 😀

 2. Det verkar vara ett pussel tillverkat i Finland. Visste inte att Finland hade egna pusselskapare. Roligt är det i alla fall.
  När jag hör ordet pussel tänker jag ofta på småbarnsföräldrar som har två eller fler barn och dessutom jobbar heltid. Om barnen har olika hobbyn och exempelvis träningstider på skilda ställen, så blir det ett riktigt livspussel att få det gå ihop.

  1. Ja, det är ett pussel för många att få jobb och fritid att gå ihop, tiden med familj, vänner osv.
   Ja, jag blev också lite förvånad över att det var finska texter på detta pussel 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.