Planteringarna på torget

… har jag länge tänkt föreviga, men det har inte blivit av. Nu gick jag förbi i dag, men ledde cykeln samtidigt, så vinkeln blev inte bästa tänkbara. Fick med en del av rådhuset också, det som på många orter kallas stadshus. Nymålat är det, befriat från ställningar och skyddsplast.

Vi har haft riktigt fint väder flera dagar. Någon enstaka regnskur har gjort oss glada mellan varven. I dag hade vi +22 grader. Den här sommaren klagar jag inte på.

Angående min statistik här på bloggen har det kommit några toppar med tusentals besök från Schweiz. Statistiken blir såtillvida snedvriden, för jag kan ju inte annat tro än att det är en robot som på något sätt gör besök. Ska kanske ladda ner Statcounter för att få mer detaljerad info, fick tips kring det av bloggvännen Antonia.

Lite fundersam är jag åter i dag. Känslorna går i vågor. Jag har mycket att vara tacksam för och jag försöker ha fokus på det. Men ensamheten tär ibland. Jag har många vänner och ett givande jobb. Men som ni vet, jag saknar pusselbiten, själsfränden 💕

23 reaktioner på ”Planteringarna på torget

 1. Har kollat upp min statistik nu, kunde inte se några uppgångar där, undrar hur robotarna får upp intresset för en bloggare?

  Ha en fin kväll nu. 🙂

 2. Så vackra blomsterarrangemang. Vi har haft 29 grader idag och det skall bli lika några dagar framåt.
  Pusselbiten kommer snart hoppas jag för det är du värd.
  Kramar från oss

  1. Ja, det är fint på vårt torg.
   Men så varmt ni har det! Här har det blåst, och nu brinner det i en skog, blåsten har ändå lugnat sig.
   Hoppas du har rätt angående livets pusselbit.
   Kram!

 3. Vilken vacker bild med torget och rådhuset. Så fint det har blivit! Och blomsterutsmyckningarna är färgglada och harmoniserar faktiskt med stadshuset (Kärt barn har många namn som man säger;-).

 4. Jag har Statcounter, den visar lite annorlunda än den här på WordPress. Tycker det är kul med statistik och Statcounter visar vilken stad, land och hur många besök samma IP:adress har gjort, klockslag, om det är mobil eller dator, ja, det mesta 😀 Det finns en karta också så man kan zooma in.

  De där blomsterutsmyckningar de gör är jättefina, undrar bara hur det planteras … måste googla! 😀

  1. Tror att det är något slags spaljé, stöd behövs säkert för arrangemanget.

   Jag har Flagcounter med utförlig statistik, så innan jag tar Statcounter ska jag se om där kommit nåt från Schweiz, men på flaggnoteringarna på bilden på min startsida syns ju inte tusentals besök från nämnda land.

   1. Den kostar, så du borde kanske ha fått en avisering om att du ska betala, eller att det dras från ditt kreditkort.
    Annars måste du ”köpa den på nytt”.

   2. Jag kollade min Flagcounter igår och inser att jag inte behöver Statcounter, de fyller samma behov.
    Via Flagcounter ser jag att det vissa dagar under några minuters tid kommit hundratals ”besök” från Schweiz. En och samma ort, samma operativsystem – tyder dessvärre på en robot. Men varför?

 5. Verkligen vacker stadshus ni har. Och bilden är fin och lutar ingenting. Kan man se det på huset (inte på stadshuset utan på det andra) att gaveln inte lutar varken till vänster eller höger.
  På TV – 4 letar de nya deltagare i medelålder eller äldre för en dejtingprogram. Just för att det är svårt att träffa nån när man har blivit över halvsekel. Är det nåt 😉 kanske???
  Eller varför inte gå med en segelbåtsklubb. Eller en dansklubb?

  1. Egentligen lutar torget på riktigt så jag borde inte göra sådana bilder raka 🙂
   Vi har dejtingprogram också i Finland, såvitt jag vet gäller det som för bönderna i Sverige att hitta någon till gården även här.
   Men det kommer säkert andra dejtingprogram också här – jag vill ju helst träffa en finlandssvensk, eller en finne som är bra på svenska så att jag får tala mitt modersmål. Så det gör saken ännu ”svårare”.
   I något sådant som ”Naked attraction” vill jag ändå INTE delta 😱🤣

   1. Jag förstår att du inte vill i det sistnämnda. Det är den mest idiotiska program ever! Förstår verkligen inte som vill vara med.

   2. Jag tänkte först att ska jag ens titta på ett sådant program, men tänkte sedan att jag behöver veta vad det går ut på.
    Många pratar ju om programmet, men nej… allt möjligt hittar de som gör teveprogram på.

   3. Nä, inte chockades jag heller 😂 Men skulle inte ställa upp själv på sånt.
    Hade vågat som yngre då jag hade snygg kropp, men hade knappast ändå gjort det då heller 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.