Kvällsbilder från Lovisa

Var ute och åt på Degeri Sportbar i går med tre väninnor. Trevligt med lite miljöombyte och en annan slags meny. Crispy chicken bites med dipp, mozzarellasticks och sånt. Enkel men god plockmat. Då jag promenerade hem passade jag på att ta några foton med natt-inställning på mobilen, den funktionen är bra fastän telefonen snart är fyra år gammal.

Parken vid torget, jag kallar den Ankarparken för att det här stora ankaret ligger där. I bakgrunden syns R-kiosken och Degeri Sport Bar.
Rådhuset (stadshuset) och Hesburger. Ser lite spooky ut med bilen 🙂 men där körde några förbi medan kameran tog bilden, vilket med natt-inställningen tar några sekunder.
Före detta församlingsgården till vänster och Socis med feststal och lokal för möten till höger.
Rådhuset sett från baksidan.

Orsakullans fråga den första oktober: Bröstcancerdagen, köper du Rosa bandet och rosa varor i oktober?
Svar: Jag har inte ännu gjort det, men jag ska göra det. Dagen, försäljning och insamlingar som berör detta ämne är viktiga 💝

21 reaktioner på ”Kvällsbilder från Lovisa

 1. Jag har köpt rosa bandet alla år som grannfrun här säljer, hon hör till lokala cancerföreningen så en del av köpessumman går direkt dit. Det gillar jag extra mycket.

  1. Jag har en granne som också säljer här som jag bor men nu köpte jag från affären då jag inte vet när grannen kommer – om hon kommer, om hon redan ringt på och jag inte varit hemma 😀

  1. Nu har jag börjat ta många bilder då jag är ute och går. De kan bli lite enahanda med tiden, tänker jag mig.
   Jag går ju delvis samma rutter. Får ta det som utmaning att hitta nya motiv 🙂

   1. Varför inte ta nya vägar varje dag?. Visst Lovisa är liten men kanske inte så liten att man inte kan ta minst 10-20 olika vägar att gå på. Blir kanske lite roligare. 😁

   2. Jo, hittills har jag kunnat göra det, och en ny rutt blir det också i dag 🙂
    Det har ösregnat hela förmiddagen, så få se om det klarnar upp till kvällen – jag blir ledig från jobbet först kring 18.

   3. Jag har såna skor som är vintrade. Problemet med det är när man sen går in i en affär, Då blir det halt där inne.
    Men jag löste det genom att jag har det utfällt bara under mina häl men inte framme och när jag går in i en matbutik går jag lätt på tån. Jag skulle kunna fälla in dem inomhus, men det tycker jag är en smutsigt jobb. Och jag gillar inte om att bli smutsig på händerna.

   4. Ja, skor med dubbar eller om man använder broddar – det är inte så populärt eller ens tillåtet i alla affärer – så jag använder dem nog troligen enbart på promenader.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.