Aktiv 18–20 november 2022

Fredag 18 november: 4883 steg, hurra! På dagen diverse ärenden på stan. På kvällen en runda bland annat via barndomskvarteret, stadsdelen Garnison, här Klapphusgatan. Frisk nordlig vind och minus tre grader.

Lördag 19 november: Jubileumsdag. 50 dagar i sträck har jag promenerat minst 2500 steg. För det mesta mer än så. I dag var det första dagen som det tog emot en aning. Jag kände mig inte i bästa form, så jag gick inte särskilt raskt. Minus en grad men en skoningslös nordanvind som små snöflingor ystert dansade i. Men just för att det var min femtionde promenaddag ville jag inte bryta trenden med att stanna inomhus. Blir jag sjuk, såsom rätt många blivit nu både i influensa och i corona, så tänker jag förstås om, då är vila ett måste.

Totalt blev det ändå 4249 steg, eftersom jag på kvällen gick ut en sväng i periodpausen i Tors match mot SS Storm i Sjundeå 🙂

Söndag 20 november: 2600 steg, alltså precis aningen över dagens mål.
Hade kommit snö i natt så jag ställde in cykeln i förrådet och putsade bilen fastän jag inte skulle köra nånstans.
Ganska kall blåst och jag fick se efter var jag satte fötterna för att inte halka.
Postade två postcrossing-vykort, en bra anledning att komma iväg på en uppfriskande runda.

Tre dagars saldo 11732 steg vilket jag är mycket nöjd med!

8 reaktioner på ”Aktiv 18–20 november 2022

 1. Mycket bra kämpat! Jag menar det är ju betydligt lättare att ge sig ut på en promenad när det är 10-25 plusgrader än när det är höst/vinter med snö. Hoppas du sätter på dig antingen Icebugs eller broddar. Du vill ju inte gå omkull.
  Skulle du drabbas av Corona, så är frisk luft inte det sämsta valet heller – om du inte har feber vill säga. Men jag hade ju ”tur” att bli smittad i början på september, då det fortfarande var ”sommartemperaturer”.

  1. Ja, jag har tänkt att jag började promenera när det var sen höst – och blir bara mörkare och mörkare och nu har vi dessutom snö.
   Så jag ser fram emot vårens promenader 🙂
   Icebugs beställda men de har inte kommit till Lovisa ännu…

 2. Jag tänker att dina promenader håller dig frisk, är övertygad om att både rörelse och den friska luften gör ditt immunförsvar starkare (utan belägg.. bara min övertygelse). Grattis till din walk-streak på 50 dagar!

 3. Grattis till alla steg och dagar!
  Naturligtvis skall du lyssna till kroppen om du drabbas av ngt. Det fina med en kropp i bättre kondition är ju att förkylning, Covid/Corona o dyl blir möjligen lättare att hantera också! 😃
  God fortsättning!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.