Så mycket omkring mig just nu…

… av både jobb och känslor. Jag känner verkligen att jag lever.
Helt plötsligt i dag på eftermiddagen började jag gråta. Men inte för att jag är ledsen. Jag tror det är något slag av lättnad, en tacksamhetens gråt.

Det har hänt så mycket den här sommaren. Jag har träffat underbara människor som inverkat på mitt liv och gått ner på djupet i det på många olika sätt.

I dag sade också en bekant till mig att man ser i mitt ansikte att jag mår bra. Och vad kan vara bättre betyg än det för mig, efter sju sorger och åtta bedrövelser och allt det tunga som skilsmässan innebar.

Kubansk konst av Chicho på Almska Gården.
Kubansk konst i samband med Lovisa Fredsforum av Chicho på Almska Gården. Utställningen öppnas den 2 augusti.

Har jobbat nästan hela dagen i dag. Förmiddagen  går galant åt till att svara på mejl, boka intervjuer, skriva ut texter, bearbeta bilder, sprida dem och länkar till olika artiklar på sociala medier.

Klockan 12 gick jag på pressinfo som gällde Lovisa Fredsforum som firas 5-7 augusti. Efter det ägnade jag två timmar åt att göra layouten för ett reportage.

I morgon är jag i det stora hela ”ledig”. Vilket betyder att jag sitter hemma och skriver ut allt sådant jag inte hunnit med hittills. Bland annat har jag börjat jobba med en förenings historik.

Som sagt – jag känner att jag lever ❤

22 reaktioner på ”Så mycket omkring mig just nu…

 1. Jo, det känns i mig som om du lever ett gott och innehållsrikt liv. Fullt upp med trevliga saker.
  Härligt, det är du värd 😀
  Sommarkram ❤

  1. Jodå, ganska bra – men jag har också haft svårt att säga nej till uppdrag, och alla får jag inte genast betalt för.
   Svårt att säga nej, att prioritera och organisera, men jag tror jag ska lära mig det också.

 2. Låter som en underbar start på ditt ”nya” liv! Ta det med ro och även om du inte kan ta betalt för allt så kommer det att generera bra reklam för dig och ditt företag. Allt är som bomeranger- glöm aldrig det! What goes around comes around!
  kram

  1. Det är lite så jag tänker – att på sikt blir allt bättre, jag kan jobba smidigare, jag får nästan varje dag nya kontakter utöver de jag redan har.
   Samtidigt som jag känner mig stolt över att jag vågat ta steget och är hoppfull inför framtiden, samtidigt känner jag även en viss oro.
   Men det är säkert högst normalt 🙂
   Kram fina du!

   1. Har givit ut en bok som handlar om Mouth-to-Mouth marknadsföring- det är den allra bästa och dessutom ofta GRATIS! Så om man får folk att prata om ens tjänster och sprida budskapet är det mycket värt! Så bra strategi ifrån dig!

 3. Hej Carita..
  När man läser dina inlägg och ser på tiden som gått sen du skiljde dig så förstår man verkligen hur svårt du haft det.. Det känns hjärtskärande.. Glöm rötägget till karl och känns bra att läsa att det blir bättre.. Kramar OM gör Nicki

  1. Tack Nicki! Jag vill inte ens kalla honom rötägg. Han är och förblir en vän, allt det gemensamma man haft under sjutton år kan inte sopas under en matta.
   Men nu har jag kommit över sveket, blivit starkare i mitt eget liv, börjat se alla möjligheter jag har, vilka dörrar som öppnats i ett nytt liv.
   Det krävde två år – men livet går framåt.
   Kram till dig min fina vän ❤

   1. Ibland är jag ju fortfarande ledsen och undrar varför jag inte dög… jag hade tänkt att vi skulle hålla ihop hela livet.
    Men, nu har jag fått annat istället, och även om jag inte från början bad om att få det, så har livet blivit bra ändå.
    Kram ❤

   2. Förlusten är hans.. Vinsten är din.. Och du är en jättefin människa, kvinna, tjej som förtjänar det bästa.. var rädd om dig… Kram Nicki

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.