Surt sa räven, men säsongen igång!

Jag tror att det är 24:e säsongen som jag följer Lovisa Tors innebandylag. Det har varit uppförsbacke och nedförsbacke, härliga segrar och bittra förluster. Vi har spelat på högsta nivån i landet, innebandyligan, men håller nu till i Finlandsserien som är steget under division ett, även Divari kallad i Finland.

I går startade säsongen på bortaplan mot Borgålaget PSS inför en ganska stor publik, där en stor del hejade på Tor. Det räckte ändå inte till med supporterskapet denna gång, förlustsiffrorna skrevs 5–2. Tor hade mycket boll och dominerade stundtals stort, men PSS gjorde flesta målen och det är ju de som räknas. Alltid extra surt att förlorade ett ”lokalderby” mot Borgå eller mot lag från Sibbo. Men vi får ta och komma igen!

För mig också dags att ”damma av innebandykameran”. Bra belysning i en hall och möjlighet att sitta nära sargen underlättar då det gäller att få hyfsade bilder i en fartfylld sport.
Systersonen, och min gudson, Conny till höger på bilden och Tors målvakt Riku Ahtiainen i bakgrunden. På fotot som finns på Nya Östis webbsajt syns JAG 🤣 En ljushårig typ med svart munskydd och svart jacka.

10 reaktioner på ”Surt sa räven, men säsongen igång!

 1. Ja! Där satt du ju. Tur att du talade om det annars hade jag missat det. Hoppas att det kommer att gå bra för ditt lag och din systerson.
  Kram, Ingrid

 2. Du kom med på bild, bara att gratulera. 😉
  Men visst är det många förluster man måste ta, men även många vinster, det är ju dem man lever för om man är idrottsintresserad.

  SV: Har säkert skrivit om de vilsna ungarna nån gång vill jag minnas, du har rätt. 🙂

  Ha det fint.

 3. Så synd med en premiärförlust! Den enda trösten är väl att säsongen är lång. Jo, dy syns på NyaÖstis bild om man zoomar in vill säga. Annars är du anonym, vilket du nu också är med munskydd och allt;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.