Trees on Tuesdays, blött och halt

Promenaddagen delades upp i två pass. Några raska steg blev det inte, bara här och där under sträckor på tio meter. Annars var det säkrast att trippa fram, fastän jag hade Ice Bugs. Knappt 2800 steg, men jag är nöjd – med tanke på regnet, blåsten och halkan.

I natt kom det tio centimeter snö och var minusgrader. I morse regnade det och som bäst har det varit +5 grader, men jämngrått hela dagen. Extremt halt på många ställen.

Jag borde ha fotat de fina fem röda rosor jag uppvaktade en kollega med i dag, å understödsföreningens vägnar på en 50-års dag. Men det glömde jag. Det var ändå dagens ljuspunkt, att få en pratstund och krama om varandra.

Inget muntert uteväder men frisk luft blev det. Resten av kvällen stannar jag inomhus med levande ljus, teve, pussel, tidningar och böcker.

Plötsligt ser jag två plirande ögon i mitten av snöhögen. En stor näsa också.

6 reaktioner på ”Trees on Tuesdays, blött och halt

  1. Fy det ser inte ut som promenad väder.
    Ser också det lilla hundhuvudet spm tittar fram. Här är all snö borta och det är skönt för nu kan vi gå utan problem.
    Kramar från oss

    1. Aah, så skönt att snön är borta hos er – här dröjer det ännu länge antar jag. Nätterna ska vara kalla och prognosen för 1,5 vecka är likadan. Minus på nätterna, några plus på dagen. Därför finns hela tiden risk för mer snö 😦

  2. Nästan samma skitväder hos dig som hos mig. Jag slapp nysnö, men inte regnet hela dagen. Tre plusgrader som bäst i Täby. Nästan all snö är borta, men i skuggan är det halt. Jämngrått. Men enligt SMHI kommer det bli två soliga dagar nu, för att återgå till snöfall på fredag. Suck!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.