Glad måndag! 04-10-2021

Glad och något förvånad över att pelargonerna på balkongen är såhär fina fortfarande i dag så här i början av oktober. Ute är det +11 grader och jag tror att blommorna trivs i den svala luften på den inglasade balkongen. Men det var nog också två praktexemplar jag köpte i våras.

I bakgrunden ser ni eken Lukas. Två löv har börjat gulna lite. Men det är säkert också helt normalt för ett träd på hösten 🙂

Med pusslet har jag avancerat så här långt. Det har varit mycket fin avkoppling om kvällarna efter layouten som krävt koncentration och kreativitet.

Vi tycker ju ofta att vi ska orka, orka och orka lite till då det gäller både privatliv och jobb. Jag brukar säga rakt ut då det är så att det blir för mycket jobb, och just nu är jag inne i en sådan period. Jag har bett om hjälp och även fått sådan från olika håll, men arbetsbördan och ansvaret är ändå fortfarande stora.

Försöker njuta av det varma höstvädret, den fina blå himlen, de vackra färgerna.

Hoppas du som läser det här får en fin måndag ❤

17 reaktioner på ”Glad måndag! 04-10-2021

 1. Glad måndag på dig också 😀 Ja, du behöver ju hjälp om du har fått så stor arbetsbörda nu. Ensam är inte starkast i allt, även om man vill.

  1. Nej, den här perioden har visat att för mycket är för mycket.
   Två personers jobb går att fixa en vecka, men inte en dag längre än så…
   Jag är ju ingen ungdom själv längre heller 🙂

 2. Att Lukas får några gula blad så här års är ju helt naturligt, han är ju ändå en ek;-)
  Min granne älskar också pelargoner i samma färg som du. Ifjol höll dom till 3 december, och även då var de fortfarande i bra skick. Ska bli intressant att se hur dina klarar sig.

  1. Det går ganska snabbt att göra dessa pussel, tre-fyra veckor och då jobbar jag inte ens varje kväll med dem. Comic och van Haasteren är mina favoriter med sina rika detaljer.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.