Glad måndag och Hälsostegen, dag 31

Äntligen blå himmel och sol efter några regniga och dimmiga grådagar. Det var varmare då, nu har vi mellan +4 och +6, men plusgrader i alla fall.

Mycket jobb från måndag till onsdag, så det gäller att kombinera nytta med nöje eller jobb med nytta, hur man nu ser på saken. Papper skulle föras till bokföringen och samtidigt gick jag en rask runda runt några kvarter. Behöver gå en runda till senare i dag för att få ihop mina steg.

Det är sista dagen i Folkhälsans kampanj i dag och jag rapporterar ikväll de totala antalen steg i ett annat inlägg.

Nej, jag behöver inte stå och skaka galler, så det är ju GLAD MÅNDAG även därför 🙂 Det här är en port till bibbans innergård som är låst så att genomtrafik inte kan ske här.

16 reaktioner på ”Glad måndag och Hälsostegen, dag 31

 1. Här började dagen m rimfrost och strålande solsken – hastigt blev det mulet och för en stund sen kom en regnskur. Men jag hann ut och njuta av en promenadrunda innan. Glad Måndag till Dej med!

   1. Mörkret har jag inget emot. Väntar bara på Adventstiden nu och julbelysningen, så blir det extra mysigt. Bara typ 4v kvar, o det går fort. Vintern, tja den både älskar och avskyr jag, beroendes på vädret 😄jag vill ju ha snö, så det blir vitt, och några minusgrader – men inget blåsas o inget halkväder o absolut inte slask, o regn. Inte heller snöstormar o svinkallt…

   2. Visst – så är det. Vi ska se positivt på allt, vi lever ännu i fred. Har vi led-belysning slösar vi inte heller med energi.
    Några minusgrader, lite snö – det är ok.
    Men minus -25 i ett par veckor, nej nej nej 😀

 2. Vi har haft dimma och dis men 12 grader.
  Bilden med blå himmel och sol är så fin.
  Har varit duktig och dammsugit så nu blir det en promenad.
  Kramar från oss

   1. Har haft städhjälp men allt har blivit så dyrt och pensionen har inte blivit högre. Nu öppnar vår ICA på torsdag efter branden i mars. Underbart att slippa köra till Växjö för att handla.
    Kramar från oss

   2. Ja, få se hur jag har råd sedan när jag blir pensionär. Och ändå är det ju då man blir äldre som man borde få mera hjälp, om man inte orkar med allt själv.
    Fint att din närbutik öppnar igen ❤
    Kram!

 3. Visste inte att jag skickat vidare finvädret till dig, men okej då;-) Det är ju Halloween idag och disigt, gråmulet väder får gå an – åtminstone för idag;-)
  Gallret på bilden ser verkligen ut som i et fängelse;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.