Aktiv 21–23 november

Måndag 21 november: Det känns lite enahanda med de här inläggen, så jag kanske förnyar mig på nåt sätt i rapporteringen om vad jag gör, hur mycket jag promenerar, vart och när 🙂 Idag kombinerades 2000 stegs promenad med snöarbete, dels egen bil som putsades, dels en del av mammas gård. Hade inte stegräknaren med när jag gjorde snöjobben, så jag räknar med att jag kom upp till 2500 minst, och nyttomotion över en halvtimme blev det då vi också handlade till mamma.

Tisdag 22 november: Valde att promenera mitt på dagen. Hade ärenden till bokföringen, sedan bokhandeln och ett fotouppdrag i en pizzeria. En extra sväng via en park, ett extra kvarter, och jag fick ihop 3096 steg. På bilden ses gamla posten.

Det här med att tanka ljus på dagen och få den friska luften då känns extra bra, dessutom blir det en välkommen paus mitt under de mest hektiska arbetsdagarna. Kvällspromenaderna har också sin charm då jag inte ens behöver tänka på hur jag ser ut, men att gå ensam i mörkret är inte alltid trevligt.

Onsdag 23 november: Nu ser jag Mårran överallt. Det här är ju verkligen hon. En stor näsa, två ögon på sidan om den och en stor kropp. Hon vaktar stadens fina julgran som kom till torget i måndags.
Olika ärenden på stan på dagen och en sväng runt ett par kvarter på kvällen gav mig 3391 steg.

8 reaktioner på ”Aktiv 21–23 november

 1. Så fint med snön och granen är vacker. De hade satt upp granen utanför ICA och den var klädd med stora röda kulor. All snön är borta för det har regnat.
  👏👏👏 så bra att du går ut och får dagsljus för då blir man piggare. Kvällspromenaden är också bra och det brukar vara tyst och lugnt.
  Kramar från oss

  1. Så kul med röda kulor i en gran. Vår gran på torget har alltid ”bara” lampor men det är ok.
   Ikväll blev det en ensam runda i mörkret men det är så skönt med frisk luft, jag vill ut nu, minst två gånger per dag 🙂
   Kram!

 2. Tanka ljus mitt på dagen är ju rätt tänkt, om det fanns nåt ljus alltså;-) Å av snöhögarna att döma fick ni mera snö än vi, fast ni fick den en dag senare. Täbys julgran kommer på plats imorgon och på vår innergård invigs den 1:a advent med glögg och mingel.
  Försökte gräva fram min bil idag. Men blötsnön var så tung att jag gav upp. Däremot klarade jag bilen utom taket – suck!

 3. Att nyttja dagsljuset är helt rätt tycker jag. Och jag har full förståelse för att du tycker det är mindre trevligt i mörkret.

  1. Alla gillar inte snöhögarna som tornar upp sig på vårt torg, säger att det inte är nån snöförvaringsplats 🙂
   Men tids nog tar stadens anställda bort snön, eller så smälter den i nåt skede.
   Jag tyckte det var fint att se Mårran där 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.