Toppenfrukost på Grace!

UnderbarUtsikt.

I all hast lägger jag in några bilder här från kryssningen med Viking Grace. Båten går mellan Åbo och Stockholm, varje dag. Kryssningen är 23 timmar lång, starten från Åbo sker 20.55.

Mycket fick vi vara med om på resan, jag kanske lägger ut fler bilder senare. Men en av höjdpunkterna, utöver besöket på kommandobryggan, var frukosten i restaurang Oscar. Utsikten var så här magnifik, i priset ingick ett glas mousserat och i bakgrunden ljöd stilla pianomusik.

Här har jag bullat upp med bröd, brieost, en bit grönsakspaj, paprika, sallad, vindruvor, melon, skinka, ost... Det fanns varm- och efterrätter också.
Här har jag bullat upp med bröd, brieost, en bit grönsakspaj, paprika, sallad, vindruvor, melon, skinka, ost… Det fanns varm- och efterrätter också.
Så här såg vår hytt ut. Vi låg på våning sju.
Så här såg vår hytt ut. Vi låg på våning sju.
Tidigt på morgonen ligger Grace en dryg timme i Stockholm och där var det så här soligt på första maj. Kolla den nya attraktionen på Gröna Lund! Värsta största gunga, slänggungan Eclipse, dock inte i användning när fotot togs.
Tidigt på morgonen ligger Grace en dryg timme i Stockholm och där var det så här soligt på första maj. Kolla den nya attraktionen på Gröna Lund! Världens största gunga, slänggungan Eclipse, dock inte i användning när fotot togs.

4 reaktioner på ”Toppenfrukost på Grace!

    1. Försöker komma ihåg att lägga in fler bilder nästa vecka! Har en intensiv vecka just nu – i morgon flyger vi till Sverige för att fira ett par ungdomliga 50-åringar 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.